Plesk Web Admin: een Plesk gebruiker aanmaken specifiek voor 1 subscription

Om in Plesk Web Admin een Plesk gebruiker aan te maken die alleen toegang heeft tot een specifieke subscription, voer het volgende uit:

1. Login op Plesk

2. Klik links op Users

3. Klik op Create User Account

4. Geef een Contact Name op, bijvoorbeeld de naam van deze nieuwe gebruiker

5. Bij User Role kies: Administrator

6. Bij Access to subscriptions kies: de domeinnaam/subscription waar deze gebruiker alleen toegang tot mag hebben

7. Bij Username, geef een gebruikersnaam op (hiermee logt deze nieuwe gebruiker in op Plesk)

8. Bij Password, geef een wachtwoord (hiermee logt deze nieuwe gebruiker in op Plesk)